Garantie & Gebruik


Garantie & Gebruik

Kwaliteit, materiaal met karakter.

In de webshop staat een volledige en nauwkeurige omschrijving van onze producten. Hiermee kun je een goede beoordeling van onze producten maken. De foto’s in de webshop zijn zo realistisch mogelijk. Het is wel mogelijk dat de kleur van een product niet precies overeenkomt met de werkelijke kleur. hylly maakt gebruik van oude houtsoorten en geeft deze een tweede leven. Elke plank is uniek. Hout kan gescheurd zijn, gedeukt of niet helemaal recht. Dit draagt bij aan het karakter van het hout en is geen reden tot retour maar juist een hele bewuste hand gekozen kwaliteit! Ook kleine vormveranderingen door vochtwerking op het hout is bij gebruik van oud hout geen reden voor ontbinden van de koopovereenkomst.

hylly uitgevoerd met een stopcontact. In geopende toestand dient u geen vloeistoffen in de buurt van het stopcontact te plaatsen. Het gebruik van glazen, flessen vazen of ander soortige houders van vloeistoffen is op eigen risico. Vloeistofvlekken, of problemen met de stroomvoorziening door vocht vallen dan ook geheel buiten de garantie en overeenkomst met hylly. Hoewel vochtkringen van glazen in sommige gevallen een mooie doorleefd karakter geven raden wij aan altijd een onderzetter te gebruiken.

hylly meubelen staan tussen je bank en de muur. Bij normaal gebruik zullen zowel de muur als bank onbeschadigd blijven. De hylly is voorzien van beschermdopjes voor de muur waardoor deze bij normaal gebruik geen schade aan uw muur toebrengt.

De hylly staat direct tegen de bank aan en zal deze niet beschadigen bij normaal gebruik van de bank. In geval van grote wrijving door veel schuiven met de bank of kussens van de bank langs het hout kunnen er mogelijk sporen van de wrijving tussen het hout en uw bank zichtbaar worden. hylly is in geen enkel geval verantwoordelijk voor vervorming of beschadiging van uw bank door het plaatsen en gebruiken van de hylly.

 

hylly staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de kenmerken die hylly zelf heeft gecommuniceerd, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en op dat moment geldende wettelijke bepalingen/overheidsvoorschriften.

Alle hylly producten vallen onder de standaard hylly fabrieksgarantietermijn van 12 maanden.

In de volgende gevallen komt aan jou geen aanspraak op de garantie toe:

  • Oneigenlijk gebruik van de hylly door ruw gebruik of het gebruik van vloeistoffen op de hylly waardoor vlekken of schade ontstaat aan de hylly of de muur en of bank;
  • Het niet volledig open draaien van het stopcontact. Het doel van het draaiende stopcontact is het verbergen van de stroomvoorziening. Het kan zijn dat het stopcontact uit zichzelf niet volledig rechtop komt te staan. Dit valt binnen de normale werking van een draaiend stopcontact. (Let wel; de eerste 12 maanden na dato aankoop behoort de draaiing van het stopcontact voldoende soepel te verlopen om ten minste 90 graden te zijn);
  • Schade door reparatie die niet is uitgevoerd door hylly of een door hylly aangewezen derde;
  • Er wijzigingen of aanpassingen zijn aangebracht aan het product;
  • Als het product voor andere doelen is gebruikt dan waarvoor het product bedoeld is;
  • Slijtage en verkleuring door intensief gebruik of plaatsing in direct zonlicht.