Ik stond in de keuken


Zo begon ons verhaal

Aan het einde van de dag heeft de telefoon toch een beetje extra stroom nodig. In de keuken heb je vaak genoeg stopcontacten. Maar ja, je wil toch even op je telefoon kijken. Daar stond ik dus in de keuken en mijn vriendin zittend op de bank. Wat raar eigenlijk, sta je daar een beetje bij de oplader.

Dus zei mijn lieve meisje 'Waarom maak je niet iets achter de bank?' Dat heb ik dus gedaan! Na een goede brainstormsessie ontstond de plank achter de bank. Met een gewone plank en stopcontact maakte we een proof of concept. Hij is niet zo mooi, maar het is wel de eerste. Hij staat nog steeds bij ons achter de bank.

hylly is meer dan een simpele plank. Wij geven uw bank meer mogelijkheden. Geniet op de bank terwijl uw telefoon binnen handbereik is. Waar ligt de afstandsbediening? Op de hylly. Tablet? Ook op de hylly. Waar zet u de satellietspeakers? Natuurlijk, ook op de hylly.